Rólunk

Miért az iDS Táncstúdió?

“Céltudatos, egyenes emberek vagyunk, akik komolyan veszik a hivatásukat és mindent alárendelnek neki.

Vannak igényeink és céljaink ezért sosem fogsz üres kézzel elmenni tőlünk.

Amit magaddal viszel az megmarad a testedben, táncos lelkedben és az emlékeidben.

A tánc nem csupán egyfajta sport vagy művészet, hanem életforma.”

 

Táncstúdió vezetés

Timer Péter & Kvitová Veronika
profi latintánc magyarbajnok páros

… közös tánc karrierünket 2001-ben cseh színekben kezdtük. Végig jártuk a ranglétrát, minden tánc kategóriában megszereztük az első helyet. Később  már “S” osztályos  táncosként (ez a legmagasabb amatőr tánc kategória) igazoltunk át Magyarországra. Így lettünk része a Pro-Art Táncstúdió remek csapatának. Büszkék vagyunk, hogy a mai napig tiszteletbeli tagok lehetünk. Az amatőrben elért nemzetközi sikereket  követően – pl. IDSF Open Zagreb Döntő – nem volt megállás, speciális tánc vizsga után, 2008-tól professzionista táncosként mélyítjük tudásunkat. Ugyanebben az évben saját tánc stúdiót nyitottunk  iDanceStudio néven, ahol a növendékeknek lehetőségük van már fiatalon belekóstolni a tánc varázslatos világába. Ezekben az években ország elsőként vittük a Magyar zászlót a Világ- és az Európa latin-amerikai tánc bajnokságokon.

 

Mivel foglalkozunk?

Elsősorban társastánc oktatással, latin és standard táncokkal magas szinten, individuális hozzáállással.

Táncstúdiónkban olyan fiatalok (lányok és FIÚK!!) jelentkezését várjuk – elsősorban 6-tól 20 éves korig – akik szeretnének megismerkedni a versenytánc világával. A táncos előélet nem hátrány, de is nem feltétel, tapasztalatunk szerint amúgy is az elejéről kezdjük – legfeljebb gyorsabban tudunk haladni 🙂

Feltett szándékunk, hogy a megszerzett tudást idővel táncversenyeken is próbára tegyük. Ehhez elengedhetetlen a kezdetben heti 2-3, később heti 4-5 edzés. Az edzések időpontját az adott korcsoport igényeihez igazítjuk, jellemzően picikéinknek korábban délután, míg a legnagyobbaknak 19-21 óráig tartjuk.

Reméljük ezek után még inkább úgy érzed, hogy köztünk a helyed! Szeretettel várunk.

 

 

 

 

Tetszett a bejegyzés? Ossza meg másokkal is!